twitter
RSS not configured
rss

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites
14 Jul

Privatna Osnovna škola i predškolska ustanova ”Svitac”, Sremska Kamenica – Novi Sad

Prvi privati produženi boravak u Srbiji, ”Svitac” postoji od septembra 2000. godine, a na inicijativu naših zadovoljnih roditelja smo 2008. otvorili predškolsku ustanovu, a potom 14.6.2012. i privatnu osnovnu školu.

Osnivač i direktor OŠ i PU ”Svitac” je Elizabeta Carević, učitelj, pedagog a pre svega poznavalac dečije duše, sa 36 godina radnog iskustva. Elizabeta Carević je 15 godina bila učiteljica u državnoj osnovnoj školi, a zatim je 2000. godine željna kvalitetnijeg, kreativnijeg i individualnijeg rada sa decom pokrenula PU ‘’Svitac’’, a 2012. i privatnu osnovnu školu.

Već 22 godine ”Svitac” je svetao, srećan, pozitivan kutak za decu od jedne do deset godina. U ”Svicu” deca okružena ljubavlju, znanjem, požrtvovanjem i profesionalizmom stručnog kadra stiču sva potrebna znanja i veštine da bi izrasli u zadovoljne i uspešne ljude.

Velika prednost naše ustanove je što se nalazi u mirnom, tihom i od gradske vreve izdvojenom fruškogorskom ambijentu koji deci omogućava zdravo i bezbedno školovanje, a koji je udaljen svega  deset minuta vožnje od centra Novog Sada. OŠ i PU ”Svitac” se nalazi u ulici Slobodana Bajića u Sremskoj Kamenici, nedaleko od mosta ”Slobode”. Ponosno ističemo da smo bliske komšije čika Jovinoj kući i spomeniku, pa samim tim i njegovo stvaralaštvo cenimo, a ljubav prema poeziji negujemo i prenosimo na sve generacije.

Pouzdanost i stabilnost tradicionalnih vrednosti, kao i otvorenost i fleksibilnost ka novim ali pozitivnim trendnovima u vaspitanju, definiše OŠ i PU ”Svitac”. Naša škola se izdvaja vrhunskim
sadržajem,  a ne samo lepim ”pakovanjem”.

Svaki odgovoran roditelj teži da mu dete bude srećno, samopouzdano, emotivno inteligentno, kvalitetno obrazovano i vaspitano. Upravo tome stremimo i mi u OŠ i PU ”Svitac”. Pošto smo na istom putu i idemo ka istom cilju, pozivamo Vas da upišete Vaše dete u OŠ i PU ”Svitac” i da sa zadovoljstvom i ponosom ispratite najvažniji i najdelikatniji deo njegovog života i odrastanja.

14 Jul | Comments Off on O NAMA