twitter
RSS not configured
rss

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites
2 May

Elizabeta Carević – Osnivač, direktor i učitelj OŠ i PU ’’ Svitac ’’.

00043

Elizabeta je učitelj sa tridesetogodišnjim iskustvom u prosveti.

Budući da je brzo sticala naklonost mališana, te je i sama oduvek volela  da radi sa decom , javlja joj se ideja za osnivanje svoje privatne škole, gde bi deci mogla da priušti punu profesionalnu pažnju i obrazovanje. Ideja prelazi u delo i 2000. godine je osnovala “Svitac”, prvi privatni produženi boravak u Srbiji.

Svojim trudom i zalaganjem, 2008. godine “Svitac” je njenom zaslugom ostvario verifikaciju Predškolske ustanove  a potom , 2012. godine i privatne Osnovne škole “Svitac”, čime je Elizabeta ostvarila svoj san.

Elizabeta je 2006. godine na dvanaestom “Festivalu lutkarstva osnovnih škola” sa decom iz boravka osvojila prvu nagradu za predstavu ’’ Rak Krojač’’. 2007. godine na trinaestom “FLOUŠ”  osvojila je specijalnu nagradu za predstavu u celini ’’ Mačak u čizmama ’’. 2009. godine je nagrađena plaketom ’’Učitelj-plus ’’ od strane Udruženja vojvođanskih učitelja.

Ove  godine proslavlja 17 godina uspešnog rada u ”Svicu”.

 


Nataša Svrkota – strukovni vaspitač

IMG_0518

Nataša je diplomirala na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača i stekla zvanje strukovni vaspitač. 2005. godine pridružuje se našem timu i ubrzo dobija naklonost najmlađih polaznika. Radi kao vaspitač u predškolskoj grupi i kao animator na dečijim rodjendanima.

Odlično govori engleski jezik, i znanje istog primenjuje u radu sa decom.

 

 

 


Milena Biberdžić – diplomirani pedagog i učitelj, stručni saradnik u predškolskoj ustanovi

Milena

Milena je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, odsek pedagogija i stekla zvanje diplomirani pedagog.

Našem timu se pridružuje 2003. godine, gde radi kao saradnik u produženom boravku. Od 2014. godine počela da radi kao pedagog i stručni saradnik u predškolskoj usanovi. Veoma je kretivna  i njen doprinos lutkarskim aktivnostima u ’’ Svicu ’’  ogleda se u velikom broju lutaka.

Pohađala je seminar „Školica roditeljstva“, „Zaštita dece od zlostavljnaj i zanemarivanja“, „Više od igre“-D. Bojović

 

 

 


Mihaela Vuleković – strukovni vaspitač, saradnik u produženom boravku

Mikica

Mihaela je diplomirala  na Visokoj  školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i poslovnih informatičara Sirmijum u Sremskoj Mitrovici i stekla zvanje Strukovni vaspitač.

Priključuje se „Svicu“ , 2010. godine gde radi kao vaspitač i saradnik u produženom boravku. Uživa u radu sa decom svih uzrasta.

Odlično govori engleski jezik.

 

 


Marijana Đerić – negovateljica-vaspitač

00047

Marijana je završila Medicinsku školu u Bjeljini i stekla zvanje negovateljica-vaspitač.

Od 1995. godine radi sa decom  u “City dance studiju” kao koreograf i kostimograf.

U “Svicu” radi od 2011. godine, gde svoje bogato iskustvo i kreativnost pokazuje u radu sa decom kao vaspitač jaslene grupe i kao koreogaf na našim završnim priredbama i dešavanjima.

Mnogobrojne osvojene nagrade rezultat su njenog dugogodišnjeg uspešnog rada. Marijana takođe organizuje kulturna dešavanja pri  crkvi Svete velikomučenice Marine na Paragovu. Odlično govori engleski jezik.

 


Ljiljana Arsenijević – diplomirani pedagog, stručni saradnik u osnovnoj školi

Ljilja

Ljiljana je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na katedri za pedagogiju i stiče zvanje diplomiranog pedagoga.

Završila srednju medicinsku školu – pedijatrijski smer u Novom Sadu.

Poseduje sertifikate iz oblasti pedagogije i psihologije , uključujući:  Inkluzija u predškolskoj ustanovi i osnovnoj školi-međunarodna naučna konferencija; Dramska edukacija za interkulturalno učenje IDEAL-MEDIATE PROJECT; Primena drame u obrazovanju za razvoj inkluzivnosti i tolerancije;  Od dramske radionice do školske predstave-vodič kroz kreativni dramski proces.

U “Svitac” dolazi 2014.. godine gde radi kao stručni saradnik.

Ljilana poseduje položenu obuku za primenu testa tip-1, Društvo psihologa Srbije.

 

 


Lidija Babić – strukovni vaspitač

Lidija

Lidija je diplomirala na Visokoj školi strukvnih studija za vaspitače i stekla zvanje Strukovni vaspitač.

Od 2014. godine radi kao strukovni vaspitač u ’’ Svicu ’’ sa grupom dece od 3-5 godina.

Odlično govori engleski  jezik. Amaterski se bavila glumom, te stečeno iskustvo primenjuje u vaspitno-obrazovnom radu sa decom.

 

 


Nevena Pustinjaković – učiteljica

nevena_uciteljNakon završene gimnazije ” Jovan Jovanović Zmaj” u Odžacima, upisuje Pedagoški fakultet u Somboru, smer razredna nastava. Diplomirala 2009. godine.
Nevena se služi engleskim i ruskim jezikom. Školske 2015/16. godine počinje da radi u OŠ ” Svitac ”.

 

 

 

 

 


Rada Jančić – učiteljica

Rada je 2Rada016. godine završila Osnovne studije na Pedagoškom fakultetu u Somboru. Nakon Osnovnih studija, uspešno je završila i Master studije i stekla zvanje Master učitelj.
Bavila se plesom i radila kao plesni edukator za decu. Služi se engleskim jezikom. Školske 2017/2018. godine počinje da radi u OŠ i PU „Svitac“.

 

 

 

 

 


Saška Stojilkovic – strukovni vaspitač

Završila je Gimnaziju “Jovan Jovanović Zmaj” u Odžacima, opšti smer. Na Pedagoškom fakultetu 2016. završila osnovne studije, smer diplomirani vaspitač. Nakon toga upisuje master studije. Deo Svitac tima je od 2018. a godinu dana kasnije dobija licencu.
Govori engleski jezik, poznaje rad na računaru, radi kao animator na dečijim rođendanima. Svoje znanje i iskustvo kroz igru primenjuje u radu sa decom.

 


Anđa Ilić – nastavnik engleskog jezika

Andja IlicAnđa je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za anglistiku i stekla zvanje diplomiranog filologa. Trenutno završava master studije. Ima iskustva u usmenom i pismenom prevođenju. Pored engleskog, služi se i španskim jezikom.

U “Svitac” dolazi 2019. godine gde radi kao nastavnik engleskog jezika.

 

 

 

 


Ljubomir Milanović – nastavnik muzičkog

Ljubomir MilanovicLjubomir Milanović je diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu 2017. godine na odseku za Kompoziciju. Nakon osnovnih studija upisuje master akademske studije, da bi 2019. godine stekao zvanje Master kompozitor.

Umetnički rad najviše ističe kroz rukovođenje vokalnim ansamblom “Sion”, sa kojim broji mnogo nagrada kako na republičkim, tako i na međunarodnim takmičenjima, kao i brojna koncertna iskustva.

 Nakon završetka studija, profesionalno iskustvo stiče kroz stručnu praksu u OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” i OŠ “Svitac” u Sremskoj Kamenici. Od 2018. godine zaposlen u “Svicu” kao nastavnik Muzičke kulture, a od 2019. kao nastavnik Klavira i Solfedja.

 


Jelena Mulić Sivulka – diplomirani psiholog

JelenaS

Jelena je završila Osnovne studije psihologije na Filozofskom Fakultetu u Novom Sadu.

Nakon Osnovnih studija , uspešno je završila Postdiplomske studije na odseku za kliničku psihologiju, na katedri Filozofskog fakulteta , kao i Postdiplomske studije na Teološkom fakultetu, iz oblasti Hrišćanskog savetovanja.

Poseduje razne sertifikate iz oblasti psihologije, uključujući:
Sertifikat  TA psihoterapeuta,; Internacionalnog Neurofidbek terapeuta, (Tampa, Florida-Amerika);Emocianalne logike, (Cluje Rumunija)
Osnivač  je i direktor NVO  “Hanina Nada”, Gde pruža podršku porodicama u krizi i osobama sa invaliditetom.

2014. godine pridružuje se našem timu “Svitac”, gde radi kao psiholog.

 

 

 


Ljuba Danilović – kuvar

Ljuba

Ljuba  već 15 godina vodi kuhinju  u OŠ i PU ’’ Svitac ’’i trudi se da našim mališanima obezbedi zdrav i ukusan obrok.

 

 

 

 

 

 


Pedja Carević – IT saradnik

Peđa je 2014. godine završio Master studije na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu u oblasti elektrotehnike i računarstva.

U „Svicu“ radi kao spoljni saradnik na IT poslovima.


Igor Carević – tehnička podrška

Igor je završio Osnovne studije na Univerzitetu u Novom Sadu, Fakultet tehničkih nauka, gde trenutno završava  Master studije. Radi  kao tehnička podrška u OŠ i PU ” Svitac ”

2 May | Comments Off on NAŠ TIM