twitter
RSS not configured
rss

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites
15 Jul

Celodnevna briga o deci obuhvata decu školskog uzrasta od prvog do osmog razreda. Prema konceptu dnevnog boravka đaci borave u školi od 7.30h do 16.00h. Dan počinju zdravim energetskim doručkom. U 8.00h zvono oglašava početak nastave. Nakon nastave i kuvanog izbalansiranog ručka đaci u produženom boravku izrađuju domaće zadatke, savladavaju potrebno gradivo uz pomoć učitelja i nastavnika. Nakon napornog rada u obaveznoj nastavi imaju mogućnost da učestvuju u brojnim vannastavnim  i kreativnim aktivnostima: učenje engleskog jezika i radionicama (likovnoj, psihološkoj, ekološkoj, lutkarsko-dramskoj, sportskoj), da se igraju i druže.

Enterijer i eksterijer OŠ i PU ”Svitac” je bezbedan, topao, lepo uređen, prostran i stimulativan. Omogućava deci da se maksimalno ostvare u svim aspektima psiho-fizičkog razvoja, a roditeljima pruža osećaj sigurnosti i zadovoljstva.

Deca koja nisu đaci privatne Osnovne škole ”Svitac” takođe mogu da traže pomoć i podršku u okviru našeg produženog boravka. Učitelji i nastavnici svojim znanjem i umećem pomažu svim đacima od prvog do osmog razreda u izradi domaćih zadataka i savladavanju gradiva iz svih nastavnih predmeta. Đaci u našem dnevnom boravku uče i rade pre ili posle škole u zavisnosti od školske smene, a postoji mogućnost organizovanja individualnih časova za pojedinačne predmete. I za ove đake su otvorena vrata naše školske kuhinje i obezbeđena su im tri obroka.

Naročito smo ponosni na generacije vrednih osmaka koji već godinama dolaze na pripreme za prijemni, odnosno maturu i sa lakoćom upisuju željene škole.

15 Jul | Comments Off on BORAVAK